QASEH GOLD

QASEH GOLD

There are 5 products.
Showing 1 - 5 of 5 items
 • Qaseh Gold Junior
   

  Formulasi Makanan Sunnah Unggul dengan tambahan Badam dan Bayam. Membantu meningkatkan tenaga, mencerdaskan minda serta menyokong tumbesaran dan sistem imun tubuh yang lebih kuat. InsyaAllah.

  RM66.00
 • QASEH Gold Adinda
   

  Minuman Herba berkonsepkan formulasi makanan sunnah dengan kurma, madu tiin, zaitun, habbatus sauda, delima air zam zam dan pelbagai ramuan herba terbaik yang padat dengan khasiat untuk tenaga dalaman dan luaran. Sesuai untuk ibu mengandung

  RM78.00
 • Qaseh Gold Kekanda
   

  Rumusan makanan sunnah khusus untuk lelaki dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, delima dan air zam-zam bersama za'faran dan pelbagai herba terpilih lain serta gum arabic yang bertindak sebagai prebiotik semulajadi. Qaseh Kekanda turut menggabungkan herba khusus untuk lelaki iaitu guarana, ashwaganda dan tribulus

  RM78.00
 • QASEH Gold Premier
   

  Rumusan makanan sunnah khusus dengan campuran madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, delima dan air zam-zam bersama za’faran dan pelbagai herba terpilih lain termasuklah biji anggur, goji beri, kacang ginjal dan kranberi. Qaseh Premier turut menggabungkan ramuan khusus bagi golongan yang berumur 40 tahun ke atas.

  RM120.00
 • QASEH Kristal Sole
   

  Qaseh Kristal SOLE bahan yang dilengkapi dengan 84 mineral SEMULAJADI dengan hanya perlu Titiskan SOLE ke dalam air minuman anda untuk menambah tenaga dan kesihatan tubuh! 

  RM60.00

Block title

Visit our blog